У Центрі художньої та технічної творчості  відбувся святковий концерт «Без коріння саду не цвісти».  Концерт приурочений 25-річчю клубу «Співуча родина» та 25-річчю дуету сестер Галини і Людмили Турчак.

IMG 20190417 185907

Шанувальники української пісні та романсу заповнили залу вщерть.  В зв’язку з дуетом, букети квітів  множилися на два. Такої затишної атмосфери, яка панувала в залі три години, давно не було. Побільше б нам стільки радості, усмішок, пісень. Пісень рідних, українських, мелодії яких ідуть від серця до серця.IMG 20190417 194702

Сестри Турчак розповіли гостям як створився дует, скільки і де довелося співати й гастролювати. Пісня їх не розлучала ніколи.

Після кожної пісні дует сестер практично засипали квітами, подарунками й словами привітань.

– Нам особливо приємно, що клуб «Співуча родина» нині підтримує наше Товариство «Знання» України, - сказав у своєму вітальному слові голова товариства Василь КУШЕРЕЦЬ. – Пісня і цей чудовий дух, який панує в залі, врятують Україну.

Василь Кушерець вручив співачкам Почесні грамоти Товариства «Знання» України.

Володимир Самайда, Світлана Мирвода, Валентина Сизон, Ірен Роздобудько, Ігор Жук, Леонід Нечипорук, Олег Марцинківський, Леонід Сандуленко вітали дует сестер Турчак. Зала ще довго не відпускала співачок.

Людмила ЧЕЧЕЛЬ

Фото авторки