З лекцією на тему «Методи лікування хребта, суглобів та всього організму» прочитав у лекторії «Трибуна вченого» Товариства «Знання» України лікар-натуропат, автор низки науково-популярниг книг Олексій Доля. У своєму виступі він говорив, передусім , про те, як навчитися самому себе лікувати аби бути здоровим.

Метод автора методики «Поможи собі сам» полягає в тому, що кожен підбирає правильне харчування, використовує певні лікарські рослини у випадку, коли потрібно побороти якусь недугу, робить відповідно до свого віку та стану здоров’я фізичні вправи. Він зазначає: «Якщо не будеш їсти їжу як ліки, то дуже скоро будеш їсти ліки як їжу».

«Невиліковних хвороб немає» - у цьому переконався сам лектор, коли важко був травмований і через деякий час пошуків відновив повністю своє здоров’я. Не заперечуючи необхідність використовувати досягнення сучасної медицини, зокрема проведення лабораторних досліджень – аналіз крові, кардіограми, надає перевагу природним чинникам при боротьбі з багатьма хворобами. В арсеналі його методу – різні трави, глина, інші мінерали.

Лектор оприлюднив розробки методик лікування хребта, суглобів, виведення паразитів з організму, лікування серцево-судинних та інших хвороб, відповів на численні запитання. Слухачі висловили побажання Товариству «Знання» України проводити системні зустрічі з лектором, можливо навіть організувати «Школу здоров’я».

Прес-служба правління Товаргниства «Знання» України

9.10.2017 р.