Дружківська міська організація Товариства «Знання» України провела у Центрі психосоціальної підтримки населення «Наснага» засідання круглого столу за темою: «Незаконне стягнення боргів за банківськими кредитами або як переселенці можуть відстояти свої права».

1kou4ing3У засіданні взяли участь голова правління Дружківської міської організації товариства «Знання» України Зікєєва О.А., член президії правління товариства Пінчук Ф.Г., представники міського бюро безоплатної вторинної допомоги, кримінальної і державної виконавчих служб, міськвиконкому, Донецького обласнного соціального гуртожитку для дітей сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, Дружківського та Макіївського міських центрів зайнятості, психологів, переселенців і дітей-сиріт.

Винесені на обговорення питання виявилися досить актуальними і гострими. Всі присутні на заході – дорослі та діти отримали правову допомогу.

1kou4ing2

У підсумку учасники круглого столу відзначили результативність заходу, ухвалили рішення про поширення такої практики, зокрема - проведення наступного засідання з обговоренням питань трудових правовідносини з внутрішньо переміщеними особами.

Прес-служба правління Товариства «Знання» України

(Петро Швець, за матеріалами Дружківської міської організації Товариства «Знання» України)

23.11.2017 р.