znanyanewДорога Таїсіє Олексіївно, сердечно вітаємо Вас з Днем народження!

Від імені Товариства «Знання» України, діяльності якого ви активно сприяєте багато років як член його президії, очільниця Харківської обласної організації Товариства, високо оцінюючи Вашу плідну роботу і в час пандемії, ми висловлюємо Вам щиру подяку за наукове просвітництво, здійснюване під Вашим началом!

Про важливість і відповідність завданням сучасного розвитку України Вашої просвітницької діяльності, свідчить розгортання її в багатьох курсах лекцій і тренінгів, зокрема з фінансової діяльності, медичної допомоги людям, підготовки учнів до ЗНО, з дизайну, косметики, логістики.

Захоплює нас широта Вашої душі, щире прагнення допомогти людям поширенням наукових знань. Пам’ятні Ваші курси для адаптації і активної життєдіяльності в нових умовах вимушеним переселенцям з Донбасу!

Бажаємо Вам нових значних успіхів у поширенні наукових знань, висвітленні досягнень української культури, у патріотичному вихованні громадян, підготовці молоді до зміцнення, розвитку і захисту Вітчизни!

Зичимо Вам, шановна Таїсіє Олексіївно, доброго здоров’я, святкового настрою, родинного достатку, бажаного щастя, нових досягнень на благо Харківщини і всієї України!

З глибокою повагою –

Президент Товариства «Знання» України,

президент НАПН України, академік НАН України і академік НАПН України

В.Г. Кремень

Голова правління Товариства «Знання» України,

президент Університету сучасних знань,

член-кореспондент НАПН України,

доктор філософських наук, професор

В.І. Кушерець

Учений секретар правління Товариства «Знання» України,

заслужений журналіст України

В.Ф. Василашко

8 вересня 2020 року.