У Ученого секретаря Товариства «Знання» України, знаного українського письменника, заслуженого журналіста України ВАСИЛЯ ФЕДОРОВИЧА ВАСИЛАШКА сьогодні день народження.

 

Дорогий Василю Федоровичу!

Своїм багаторічним самовідданим подвижництвом в просвітництві і літературі, величезною громадсько-політичною та державотворчою роботою Ви заслужили високу шану і повагу людей.

То ж і сьогодні від імені Президії Товариства «Знання» України та величезної групи активістів-«знаннівців», що стали за багато років співпраці рідними для Вас, вітаємо Вас з днем народження, висловлюємо Вам щиру вдячність і добрі побажання міцного здоров`я та творчої письменницької наснаги на многії і благії літа!

Ви не лише справжній професіонал – письменник і журналіст найвищої проби, але й чудовий організатор культурно-просвітницької роботи Товариства «Знання», вірний друг, хороший сім`янин, інтелігентна, щира і добра людина.

То ж хай і в подальшому стане Вам сил і здоров`я на довгі роки торувати благородний шлях служіння Вітчизні разом з нашим Товариством «Знання» України.

З повагою –

Президент Товариства «Знання» України, академік НАН України,

академік НАПН України В.Г.Кремень,

голова правління Товариства «Знання» України, член-кореспондент НАПН України,

заслужений діяч науки і техніки України В.І.Кушерець,

голова правління Київської міської організації, письменник,

професор, Заслужений діяч мистецтв України В.В.Неволов.