volodymyr bilinsky

Сьогодні представники Товариства «Знання» Украіни, Національноі спілки письменників Украіни, Спілки офіцерів Украіни, інших організацій з глибоким сумом попрощалися з провідним світочем знань Украіни, талановитим письменником, лауреатом літературноі преміі імені Івана Франка, глибоким дослідником і відкривачем невідомоі історіі Украіни Володимиром Броніславовичем Білінським.

Володимир Білінський - автор бетселерів «Украіна-Русь», «Краіна Моксель, або Московія» та «Мокква ординська», які відкривають правду і розвіюють шовіністичні міфи про минуле Росіі.

Від Товариства «Знання» прощальне слово сказав голова правління Товариства Василь Кушерець, а також Василь Василашко як ведучий багатьох його лекційних заходів. Закликали дивитися відеозаписи виступів нашого найкращого лектора на Сайті Товариства «Знання», на лекціі якого йшли відгуки з усього світу. Від НСПУ хилюючі слова сказали про Володимира Білінського Борис Пономаренко, Володимир Петрук, Валентина Козак та інші.

Відзначали діяльність Володимира Броніславовича і як активного, мужнього члена ОУН. Поспівчували родині, побажали царства небесного покійному.