lectureВасилашко В.Ф.: «На вище зазначену тему у Товаристві «Знання» України відбулася з відеопоказом на Сайті Товариства цікава зустріч з Ігорем Шпиркою, громадським діячем, керівником «Дніпропетровського ощинного фонду» і громадського об»єднання» «Дніпровські пороги». Він розповів про науково-практичні ініціативи і науково-просвітницьку діяльність фонду та об»єднання, їх внесок у виробництво хліба в Україні, про сучасне значення вирощення зернових культур, про творчі і бізнесові зв»язки із зарубіжними колегами на Сході і Заході.

Вів засідання,зробивши глибоку вступну промову з обговорюваного питання, голова правління Товариства «Знання» України, президент Університету сучасних знань, доктор філософських наук, професор Василь Кушерець.

У зустрічі взяли участь і виступили народна артистка України Галина Яблонська, учений секретар Наукового товариства імені Сергія Подолинського Людмила Воробйова, учений секретар Товариства «Знання» України, віце-президент Університету сучасних знань, письменник, заслужений журналіст України Василь Василашко, голова правління Київської міської організації Товариства, письменник, професор Університету сучасних знань Василь Неволов.

Учасники зустрічі подякували Ігорю Шпирці за науково-практичні досліди ролі в житті людини українського хліба і його використання в лікувальних цілях, поділилися думками про роль виробництва і споживання хліба в Україні, про відображення цього питання в народній творчості, художній літературі, у сучасних наукових і науково-практичних пошуках.

Iгор Шпирка запропонував бажаючим подивитися в Youtube на каналі “Аллабра Днепр» 5 фільмів «Ігор Шпирка. Дніпрові пороги».

Учений секретар Товариства «Знання» України В.Ф.Василашко