Сьогодні Україна відзначає 32 річницю Незалежності України!

Цей день не лише означає свободу від наших історичних знищителів, одвічних катів. Він має світове значення та світову вагу, адже спричинив напрям порятунку всієї нашої планети від сліпоти, глупоти, звірства та апокаліпсису.

Значущість нашої незалежності переводить історію всього людства у русло не лише оздоровлення життя на нашій Планеті, але й її остаточного порятунку від агресій.
Масштабна війна розпочата росією не лише свідчить про критичність нашої епохи, а й покладає на нас праведні місії та визначення орієнтирів на майбутнє всього Світу.

Наша перемога над нинішнім агресором направлена не лише на очищення від сатанинського коріння, а й на спрямування досконалого домобудівництва, прийдення справжнього Царства Небесного!

Цивілізований Світ розуміє значущість і святість подвигів українців проти абсолютного зла, зокрема сотворителів третьої світової війни, яка веде до катастрофи, а тому й здійснює велику підтримку нашої остаточної перемоги.

В День Незалежності України звертаємось до свідомих росіян, особливо до тих хто має українські гени: «А чи варто нагребати великі гори покійників ваших рідних, наплодити вдів, сиріт, калік, «пустити за вітром» десятки, а то й сотні майбутніх поколінь? Хіба ваші жінки, кожна з яких народжує дітей, зокрема синів з надією, що їхні Вані чи Магомети найкращі, можуть змиритися з діями ваших диктаторів, на яких чекає Гаазький трибунал? Невже Ви цього хочете?!»

Запам’ятайте, історичні результати для України завжди ближчі, ніж може здаватися!

Слава нашому прекрасному народу!

Слава нашим воїнам!

Слава Всім у світі, хто рішуче бореться за свободу, разом із нами!

Слава Україні!

Героям Слава!

Кушерець В.І.