Від правління Товариства «Знання» України, від Ваших колег – сіячів наукових знань сердечно вітаємо Вас, дорогий Юрію Михайловичу, з Днем народження! Ми досі ходимо разом з Вами Шляхами аріїв у минуле нашої Вітчизни, поглиблено вивчаємо Святе письмо, шукаємо резерви перспективного розвитку людства, молимося за мир і злагоду у нашому краї. Ваші книги, дослідження як талановитого публіциста, есеїста, вченого-економіста, професора, прилипають до рук учнів, студентів, захоплюють світлом майбутнього громадян!

Ми вдячні Вам за Ваш талант, за цілу бібліотеку з наукових висновків, передбачень і досліджень шляхів у минуле і майбутнє, за феєрверк блискучих знань для всіх поколінь нашого народу!

119515564 2313542002123011 8707198287640878903 o

Дай Вам Боже міцного здоров’я, добра і злагоди в дружньому колі, здійснення заповітних мрій і прагнень! Мирного неба, великого щастя, подальшого визнання, нових творчих звершень на благо народу і людства! Нам пощастило знати Вас і працювати з Вами в Товаристві «Знання» України. До дзвінка, до очікуваних зустрічей! Бог на поміч!

З глибокою повагою -

Голова правління Товариства «Знання» України,

президент Університету сучасних знань,

член-кореспондент НАПН України,

доктор філософських наук, професор В.І.Кушерець

Учений секретар Товариства «Знання» України,

письменник, заслужений журналіст України В.Ф.Василашко

14 вересня 2020 року