У Товаристві "Знання" України відбулася зустріч на тему: «Активний відпочинок для непосидючих».

utkina

Людмила УТКІНА , волонтерка, ентузіастка, керівниця групи "Непосидючих" поділилася досвідом, як можна активно й результативно проводити час. Всього три місяці минуло відтоді, як довкола Людмили зібралися однодумці й дружно вирушили в перший короткий похід.

Можна обійти увесь світ, а найцікавіше не побачити у рідному місті, селі чи селищі. Ми їдемо за тридев'ять земель, аби піднятися на найвищу вершину, кинути монетку в озеро чи океан, потерти мізинець на правій руці якогось пам'ятника...а, наприклад, пройтися рідним парком чи сквером у нас бракує часу...Чи просто активний пішохідний відпочинок відкладаємо на потім. Ми приростаємо до компів і телевізорів... Наш час "з'їдають" соцмережі, телефонні розмови...Людмила Уткіна на власних прикладах переконливо розповіла про те, що не головне вік, не головне чекати, коли буде більше вільного часу, а знаходити можливості у вихідні чи святкові дні вирушати у мандри, пізнавати довколишній світ. Це цікаво, корисно. Люди, які мандрують живуть довше, виглядають молодшими.

Все дуже просто, вважає Людмила Уткіна: треба з легкістю відірватися від дивана чи крісла й вирушити в перший похід, подолати для початку хоча б 5-10 кілометрів... Зустріч у запису можна переглянути на YouTube сайту Товариства "Знання". Отож, пізнаємо, відкриваємо, мандруємо! Дивуймося!

Людмила ЧЕЧЕЛЬ

Фото авторки